Антиевропейската партия Възраждане активно се готви за апетитните евродепутатски места. Името

...
Антиевропейската партия Възраждане активно се готви за апетитните евродепутатски места. Името
Коментари Харесай

Възраждане готвят Волгин за евродепутат?

Антиевропейската партия " Възраждане " интензивно се готви за апетитните евродепутатски места. 

Името на журналиста Петър Волгин е измежду обсъжданите за листата с евродепутати на проруската партия " Възраждане ". Това твърди влогърът и държавник Асен Генов. В профила си в обществените мрежи той разяснява, че неслучайно Волгин си е направил личен видео канал " със поръчка да е глас на свободата ".

Самият Петър Волгин разяснява пред Actualno.com, че към момента не са водени сходни диалози с него.

На въпрос дали би взел участие под някаква форма на европейските избори през юни тази година журналистът на БНР сподели: " в случай че доста ме ядосат ".

Иначе в обявата си Асен Генов разяснява и друго изказване - в листата на " Продължаваме промяната - Демократична България " ще се включи доц. Боряна Мусева, брачна половинка на починалия доцент Кристиян Таков.

" ППДБ пуснаха в публичен оборот името на брачната половинка на важен правист, интелектуалец и будител. Разликата е, че единият има явен обществен облик и име, а другият евентуален претендент за Европейския парламент занапред ще постанова своето.

Изборите за Европейски парламент не са условност, нито пък е мъдро да разчиташ единствено на електорална преданост ", написа Генов.

" От нашите пратеници там ще зависи в кои партийни фамилии в Общността на 27-те България ще има съдружници или ще се оправя сама, както до в този момент. Или още по-лошо: дали тематиката за лявото и дясното, за свободата, полезностите и традициите, за геополитиката ще бъде оставена точно в ръцете на съветските сътрудници на въздействие ", разяснява още той.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР